Op deze pagina zie je de fototentoonstelling die Compassion in World Farming (CIWF) gemaakt heeft over het leven van landbouwdieren in Nederland. Verreweg de meeste dieren leven in de bio-industrie: in veel te krappe hokken of kooien, zonder daglicht en stro. Maar gelukkig kan het ook anders, zoals de tentoonstelling laat zien.

Het is een goed idee om de tentoonstelling in de klas te hangen als je een les of spreekbeurt houdt over de dieren in de bio-industrie. Iedereen ziet dan direct hoe koeien, kippen en varkens in Nederland leven. Natuurlijk kan de tentoonstelling ook op andere plekken hangen. Denk aan bibliotheken, kinderboerderijen of jongerencentra......

Wie een goede plek weet voor de tentoonstelling kan haar gratis lenen bij CIWF, of direct downloaden [1.753 KB] (en zelf uitprinten!) van deze site. Doen!!
Te leen
De tentoonstelling is gratis te leen bij CIWF. Op verzoek sturen we ook informatiemateriaal, zoals onze scholierenkrant of de DVD 'Mens, Dier en Voedsel' mee. De tentoonstelling telt 20 posters op A3 formaat (42 bij 30 cm) of op het kleinere A4 formaat.

Wil je de tentoonstelling lenen? Stuur dan het bestelformulier in en we nemen contact met je op. Natuurlijk kun je ook direct bellen naar CIWF: 024-3555552.